Back to All Events

Åpningskonsert MiSKs Kirkefestdager 2016

  • Hjertnes Kulturhus 3 Sandefjordsveien Sandefjord, Vestfold, 3208 Norway (map)

Det er en glede å ønske velkommen til åpningskonserten for MiSKs kirkefestdager 2016. Programmet tar utgangspunkt i festivalens tema «Relasjoner». Dette kommer til uttrykk i den musikk som framføres og gjennom den sanglige forbrødring som finner sted når kor fra de tre kommunene Sandefjord, Andebu og Stokke møtes på scenen. Korene har flere fellesøvelser denne høsten som munner ut i kirkefestdagenes åpningskonsert og senere den store festkonserten i anledning kommunesammenslåingen i januar.

Medvirkende:

  • Elever fra kulturskolene i Stokke og Andebu

On October 22nd, we will join a lot of singers from Vestfold in the opening concert of the Church Music Festival in Sandefjord. 

Earlier Event: October 20
Allegria på Månefisken
Later Event: October 23
Oktoberkonsert i Sarpsborg Kirke